News for hackers. Stuff that matters.
Re:“I’m in the US – what if I just ignore the EU VAT changes?” by jkulmala on Thursday December 18, 2014 @10:02AM (#8767468)
I explain that in this other post for EU guys: http://www.happybootstrapper.com/2014/eu-vat-changes-online-...

Reverse charge moves the VAT-paying responsibility from you to your customer in another EU country. The responsibility can only be moved from business to business.

You’ll write an invoice/receipt without VAT (or 0% VAT) and include a text “Reverse charge, VAT directive art. 44” and you are done. In practice the text is often missing, as people re-use the same invoice format they use for non-EU sales.

There are no comments on this comment yet.