Isn't performing paid work activities with a keyboard application profiting from using the keyboard?
Are you selling and profiting from the keyboard software _as a product_? No, you're not.
Say I take the keyboard software/app _itself_, rebadge it as ohmykeyboard, then sell it for profit. I would be violating the license in that case.
Just typing with it and using it on a regular basis doesn't violate that part of the license.
That's a legal definition of "used for commercial purposes" for vehicles: https://www.law.cornell.edu/uscode/text/18/31, https://www.law.cornell.edu/uscode/text/18/part-I/chapter-2
https://www.law.cornell.edu/definitions/uscode.php?width=840...