Re:The HTTP QUERY Method specification
by crooked-v on Saturday May 27, 2023 @04:31PM
(#36098010)
With POST, you can't know at a system level if it's safe to cache the response or not.
[ Parent
| on HN ]
Re:The HTTP QUERY Method specification
by DaiPlusPlus on Saturday May 27, 2023 @04:33PM
(#36098026)
Cache-Control response headers?
Re:The HTTP QUERY Method specification
by preseinger on Saturday May 27, 2023 @06:20PM
(#36098962)
insufficient
> A cached POST response can be reused to satisfy a later GET or HEAD request. In contrast, a POST request cannot be satisfied by a cached POST response because POST is potentially unsafe; see Section 4 of [CACHING].
So if you are using POST to query, you can't cache the response. You have to resort to POST/GET. With QUERY, you have idempotent requests with cacheable responses you can directly return.