News for hackers. Stuff that matters.
Re:New U.S. FAA rule requires drone owners to register by Fe... by Someone1234 on Monday December 14, 2015 @05:18PM (#10734408)
> Where on earth did you read that?

Why did you ask me and then quote the exact regs back verbatim? Why ask a rhetorical question with the implication that I am wrong if your very next sentence is going to confirm that I am indeed correct?

As you yourself said, 1000 feet is the minimum allowed in most normal situations. You can go fly over the desert at 500 feet if you wish, but drones won't be an issue out there.

Re:New U.S. FAA rule requires drone owners to register by Fe... by sokoloff on Monday December 14, 2015 @11:28PM (#10735931)
You can fly over the desert at 1 inch if you want. FAR 91.119.c (subject to the catch-all exception in 91.13)