Re:Warning: Wi-Fi Blocking Is Prohibited
by ak217 on Wednesday January 28, 2015 @07:24PM
(#8963550)
Aren't jamming devices of that type illegal, as discussed elsewhere in the thread? And isn't what Cisco is doing by even manufacturing a device with that capability illegal, or at least cause for the FCC to ban its sales in the US?
[ Parent
| on HN ]
Jamming is very different from exploiting a protocol flaw (which is basically what the rouge AP mitigation does).
‘Jamming’ and ‘exploiting a protocol flaw’ are both methods of interfering.
> 47 U.S. Code § 333 - Willful or malicious interference
>
> No person shall willfully or maliciously interfere with
> or cause interference to any radio communications of any
> station licensed or authorized by or under this chapter
> or operated by the United States Government.