Re:Ask HN: Why does a url use ://?
by kwantam on Monday August 31, 2009 @02:40PM
(#796455)
RFC 1738 section 2.1 specifies the colon between the scheme (e.g., "http") and the scheme-specific-part (e.g., //news.ycombinator.com). The // is specified in section 3.1 as part of the "common internet scheme syntax." Specifically, the // is intended to identify the scheme-specific-part as complying with the CISS.
[ Parent
| on HN ]
There are no comments on this comment yet.