Re:AI systems with 'unacceptable risk' are now banned in the EU
by DocTomoe on Tuesday February 04, 2025 @12:13PM
(#42935416)
Where do you read this only affects flights between the EU and the US?
Article 2.1 clearly states it is applicable to all EU airlines *operating* flights to or from the US. That does not mean they ONLY have to provide PNR FOR those flights
Article 3 speaks about "Data in their (the airlines) reservation systems". There's no limitation to only US-related flights.
The specific mention of flights to and from the US you are likely refer to is in the preamble, referencing a law the US set up prior.
Article 2.1 clearly states it is applicable to all EU airlines *operating* flights to or from the US. That does not mean they ONLY have to provide PNR FOR those flights
Article 3 speaks about "Data in their (the airlines) reservation systems". There's no limitation to only US-related flights.
The specific mention of flights to and from the US you are likely refer to is in the preamble, referencing a law the US set up prior.