News for hackers. Stuff that matters.
Re:An ARM killer from IIT-M? by microcolonel on Monday November 13, 2017 @11:01AM (#15687379)
The U.S. government can not claim copy rights on work produced by government employees. Read the statute before commenting on it, especially if you're using it as a point of disagreement.

The one way the U.S. government can come to own copy rights is by purchasing them from original rights holders. No copy right exists for any work of a U.S. government employee.

Re:An ARM killer from IIT-M? by CalChris on Monday November 13, 2017 @12:23PM (#15688086)
You may wish to read 15 USC ยง 290e. There are other exceptions.